Touringcar huren ede

   TOURINGCAR HUREN EDE

Door op bovenstaand logo te klikken linken we u door naar het bijgewerkte corona protocol 01-07-2020

 

Het mag weer!

 

We zijn enorm blij dat we u vanaf 1 juli weer op normale capaciteit mogen vervoeren in onze mooie touringcars.

 

Sinds de persconferentie van afgelopen woensdag werden al diverse geannuleerde opdrachten van scholen en instanties alsnog bevestigd en kwamen weer nieuwe aanvragen binnen.

 

Bedrijfsuitstapjes, familiereis, schoolexcursies, we kunnen u weer van dienst zijn!

Omdat de anderhalve meter norm niet gehanteerd kan worden geldt een check en vanaf 13 jaar een mondkapje, welke wij u kunnen aanleveren.

 

Veilig en duurzaam vervoer, volgens de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

 

Nog een bedrijfsuitje voor de bouwvak of afsluitend schoolreisje voor de vakantie? We zijn u graag weer van dienst! 

 

 

Touringcarbedrijf De Groot

                                                                 Touringcar-huren

In goed gezelschap                                              

Touringcar huren? Wij zijn een gerenommeerd Keurmerk Touringcarbedrijf, met ruim 90 jaar ervaring in het personenvervoer! U beschikt over vijftien prachtige, luxe touringcars in diverse maten voor de busverhuur.

Voor uiteenlopende opdrachtgevers worden jaarlijks vele reizen uitgevoerd in Nederland en ver daarbuiten. Dagtochten, evenementen, stedentrips naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Berlijn of Barcelona, volledig verzorgde wintersportreizen naar de Alpen of het Sauerland, rondreizen, koor- en concertreizen, tuinreizen, pendelreizen, schoolreizen, cultuurreizen, excursies en  bedrijfsuitjes… De gastvrije, goed opgeleide chauffeurs hebben veel ervaring om ook uw reis tot een succes te maken. 

Voor elke groep is een passende bus voorhanden, van minibus tot megadubbeldekker!

 

Kwaliteit

Het voortdurende streven naar het verhogen van de kwaliteit en service heeft er toe geleid dat wij als één van de eerste Keurmerk bedrijven van Nederland werden. Tevens stond men aan de wieg van de KEMA certificering. Inmiddels is er een samenwerkingsverband met Inspectie Verkeer en Waterstaat, omdat uit controles is gebleken dat wij het bovengemiddeld goed doet. Dit heeft geresulteerd in het aangaan van een handhavingsconvenant, waarmee de inspectie laat zien dat zij vertrouwen heeft in het bedrijf en de manier waarop de zaken zijn geregeld.

 

Service

Onze service begint al vóór u in de touringcar stapt. Tijdens het organiseren van uw reis helpen onze medewerkers u stap-voor-stap om samen tot het gewenste resultaat te komen. In overleg met u wordt een voorstel opgemaakt, waarbij rekening gehouden wordt met uw groep en wensen. Vaak kunnen zij u, indien gewenst, van dienst zijn met suggesties om uw uitje onvergetelijk te maken. Onze deskundige chauffeurs vertalen het reisplan in service onderweg!

 

Betrokkenheid

Wij zijn is een betrokken vervoerder. Veel van onze relaties zijn al jaren klant bij ons. Er wordt een zeer persoonlijke manier van communiceren gehanteerd en u staat op nummer één. Deze betrokkenheid zorgt er onder andere voor dat de reis tot in detail uitgewerkt wordt en u tevreden kunt terugkijken op een geslaagde reis.

Kortom, een betrokken, allround touringcarbedrijf, waar u met al uw vervoersvraagstukken terecht kunt. 

 

 

Touringcar-huren

 

 

 

Touringcar huren voor: 

 

   *  Compleet verzorgde dagtochten 
   *  Meerdaagse reizen
   *  Bedrijfsuitje
   *  Concert- of theatervervoer
   *  Pendelvervoer
   *  Evenementen
   *  Lijndiensten
   *  Bedrijfs- of personeelsfeesten
   *  Schoolreisjes
 
Touringcar-huren

 

  

 
Dagtochten

 

Bus huren voor uw groep, familie of vereniging een dagtocht organiseren inclusief vervoer per bus? Speciaal voor personeelsverenigingen verzorgen wij ook complete uitjes gericht op teambuilding of ontspanning.

Heeft u zelf een programma in gedachten of speciale wensen? Vraag dan een offerte op maat aan! 

 

Met uw groep op Wintersport? 

Wij verzorgen al jaren voor vele groepen de wintersportreis. Ook voor verschillende reisorganisaties voeren wij het busvervoer uit naar de sneeuw. Of uw bestemming nu in het Sauerland ligt, in de Alpen, Dolomieten of Pyreneeën, de chauffeurs hebben hierin veel ervaring en doen er alles aan om u er veilig en comfortabel te brengen.

 

Wilt u ook met uw groep op wintersport? Wij helpen u graag verder! Dat kan alleen het vervoer zijn, omdat u zelf een accommodatie heeft, of het complete arrangement. De busreis, een passende  accommodatie in een mooi skigebied, skipassen en het skimateriaal, wij verzorgen het graag. Voor u erg makkelijk, en meestal ook nog een stuk voordeliger!

 

Voor uw bedrijf een bedrijfsuitje naar de sneeuw met een alternatief programma voor de niet-skiërs, we hebben veel mogelijkheden voor het ideale bedrijfsuitje en kunnen in overleg met u een compleet programma samenstellen.

 

De moderne touringcars zijn allemaal voorzien van klimaatbeheersing, CD en DVD systeem, toilet, koffiebar en koelkast. Verder zijn verschillende inrichtingen mogelijk, zoals Tourist Class, Comfort Class en Royal Class, waarbij de afstand tussen de banken met 10-20 centimeter toeneemt! De bussen worden in het najaar volledig wintersport klaar gemaakt, zodat ze in topconditie verkeren en worden voorzien van winterbanden en sneeuwkettingen. De ervaren en getrainde chauffeurs ontvangen instructies, oefenen met de kettingen en doen er ook tijdens de reis alles aan om u een zo prettig en veilig mogelijk gevoel te geven.

 

Met  onze contacten in de verschillende wintersportplaatsen kunnen wij voor u een aantrekkelijk  voorstel maken. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een reis op maat.

 

 

Touringcar-huren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Kleijer Vervoersdiensten

 
Ede
 
Wageningen
 
 
Uw mening telt en vinden wij belangrijk!
Vul hieronder het Tevredenheids-
onderzoek in zodat wij onze service 
kunnen blijven optimaliseren.  

Mijn Kleijer Ervaring   

 

          Je reisopties van en
         naar de luchthaven
                   CONTACT HOME
              Neem een  taxi
 

Hier handige tips voor je vliegt. 

 

CONTACT HOME

Weer