GROEPSVERVOER EDE

 

Dagelijks vervoer van leerlingen van huis naar school en terug: bij Kleijer is groepsvervoer in goede handen.

 

Op dagelijkse en periodieke basis verzorgt Kleijer diverse vormen van schoolvervoer en groepsvervoer. Wij hebben ruime ervaring in het deur tot deur vervoer van schoolgaande kinderen, cliënten met een beperking, leerlingen in het speciale onderwijs, ouderen voor dagbehandeling, zorgverzekering, woon werk, buitenschoolse opvang en andere groepen.

 

Kleijer beschikt over een groot aantal verschillende voertuigen en biedt daarom groepsvervoer op maat. Van taxi en taxibus en rolstoelbus. Ongeacht de grootte, samenstelling of het reisdoel verzorgt Kleijer veilig, comfortabel en efficiënt groepsvervoer. Bovendien is elke taxi voorzien van een mobiele telefoon zodat te allen tijde contact kan worden gelegd met de chauffeur en de kinderen in de auto.

Daar kunt u op vertrouwen!

 

Kleijer verzorgt schoolvervoer, tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Wij staan garant voor zorgvuldig toegespitst schoolvervoer. Wij leveren kwaliteit bij de uitvoering van het vervoer en het materieel. 

 

Ook buitenschoolse opvangcentra hebben onze vervoersdiensten ontdekt! Na schooltijd staat een taxi of taxibus van kleijer met een BSO-leidster bij de basisschool te wachten en brengt de kinderen zo snel en veilig mogelijk naar de locatie voor buitenschoolse opvang. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kleijer U kan bieden op het gebied van schoolvervoer? 

 

 
Ervaren personeel
 

Het vervoer wordt verzorgd door speciaal opgeleid personeel. Onze medewerkers hebben ervaring met groepsvervoer en scholieren. Ze kunnen op een adequate manier met hen omgaan en inspelen op specifieke situaties

 

Naast een goede planning vraagt schoolvervoer ook geduldige en bekwame chauffeurs die ervaring hebben met vervoer van kinderen. Van Kleijer mag u beide verwachten. Dankzij onze ruime ervaring in groepsvervoer in het algemeen en schoolvervoer in het bijzonder zorgen onze chauffeurs iedere keer weer voor een veilige rit en een goede sfeer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kleijer Vervoersdiensten

 
Ede
 
Wageningen
 
 
Uw mening telt en vinden wij belangrijk!
Vul hieronder het Tevredenheids-
onderzoek in zodat wij onze service 
kunnen blijven optimaliseren.  

Mijn Kleijer Ervaring   

 

          Je reisopties van en
         naar de luchthaven
                   CONTACT HOME
              Neem een  taxi
 

Hier handige tips voor je vliegt. 

 

CONTACT HOME

Weer