Gebruik Mondkapjes

 

Veilig Taxivervoer tijdens Covid-19.

Omdat Kleijer Taxi gespecialiseerd taxivervoer verzorgt, hebben wij direct na de uitbraak van Corona speciale voorzorgsmaatregelen tegen dit Coronavirus getroffen.

Wij vervoeren U daarom in onze taxi's veilig en volledig afgescheiden van de chauffeur door een scheidingswand van polycarbonaat (onbreekbaar veiligheidsglas)  tussen de voor stoelen en achterbank in de personenauto’s.

 

Personenauto:

Komt u uit 1 huishouden  en reist u met maximaal 3 personen? Dan kan u op de achterbank plaatsnemen achter de transparante afscheiding welke aangebracht is tussen het chauffeurs- en passagiers gedeelte. Deze is aangebracht voor uw en onze veiligheid.

Meerdere huishoudens en reist u met maximaal 3 personen? Dan kan u op de achterbank plaatsnemen. Dan is een niet-medisch mondkapje verplicht.

Indien de 1,5 meter niet bewaard kan worden dienen alle reizigers vanaf 13 jaar een niet-medisch mondkapje te dragen en uw chauffeur een chirurgisch mondkapje type IIR 

 

Personenbus: 

Komt u uit 1 huishouden en reist u met maximaal 4 personen? Meer dan 1.5 meter van de chauffeur. Geen mondkapje verplicht.

Komt u uit 1 huishouden en reist u met meer dan 4 personen? Dan is een niet-medisch mondkapje verplicht. Voor de eerste 4 passagiers achter de chauffeur en uw chauffeur een chirurgisch mondkapje type IIR 

Meerdere huishoudens en reist u met maximaal 8 personen? Dan is een niet medisch mondkapje verplicht en uw chauffeur een chirurgisch mondkapje type IIR 

 

In onze voertuigen aanwezig:

Handschoenen,

Desinfecterende doekjes, 

Reinigingsalcohol , 

Separatie schermen aan de hoofdsteunen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleijer Vervoersdiensten

 
Ede
 
Wageningen
 
 
Uw mening telt en vinden wij belangrijk!
Vul hieronder het Tevredenheids-
onderzoek in zodat wij onze service 
kunnen blijven optimaliseren.  

Mijn Kleijer Ervaring   

 

          Je reisopties van en
         naar de luchthaven
                   CONTACT HOME
              Neem een  taxi
 

Hier handige tips voor je vliegt. 

 

CONTACT HOME

Weer